Akhirnya Selepas 3 Bulan Berkahwin, Nelydia Senrose Dedah Sesuatu Yang Mengejutkan Peminat!

0
262

Pelakon Nelydia Senrose berkongsi perasaannya kepada pengikut di Instagram mengenai perasaan gemuruh dan debar saat disatukan bersama suami, Mohd Hafez Halimi Abdul Hamid 6 April lalu.

Lebih dua bulan bergelar isteri kepada ushawan itu, adik kepada pelakon Uqasha Senrose ini berkongsi perasaan menerusi posting yang merakamkan dirinya sedang disolek, beberapa jam sebelum diijab kabul.

 

Throwback to the day i got married. I think this was like 3 hours prior to the majlis akad nikah. Only God knows how i felt inside. Mixed feelings all at once. (Imagine me who is always panic and wanting everything to be perfect, had to just sit and look my best for my special day- dalam hati duk fikir hows my family,my guests dah sampai ke belum and how’s my pelamin gonna look like. 1001 benda fikir yang tak penting pun masuk dalam kepala! Aaahh hanya Allah yang tahu how my mind and guts was on war!) Nonetheless, I am forever grateful to have such an amazing team. Couldn’t have done it without each and everyone of you who was involved secara langsung ataupun tidak. So here’s me getting all dolled up by my amazing @syedfaizalsyednoh and my super chill @ckayliow . I made the best decision to have you both! #perfectcombo (Im trying to look calm in the video) 😂 Missing this moment! Oh btw tu baru first base lipstick ada beberapa layer and campuran warna lipstick lagi after that in achieving the look that i wanted, so nak tahu kena tanya @syedfaizalsyednoh / Just feel like sharing this with you guys. Mind to share your #nikahstory with me? Hihi #myotherhafeznel #nofilter

A post shared by @ nelydiasenrose on

“Throwback to the day i got married. I think this was like 3 hours prior to the majlis akad nikah. Only God knows how i felt inside. Mixed feelings all at once. (Imagine me who is always panic and wanting everything to be perfect, had to just sit and look my best for my special day-dalam hati duk fikir hows my family,my guests dah sampai ke belum and how’s my pelamin gonna look like.

“1001 benda fikir yang tak penting pun masuk dalam kepala! Aaahh hanya Allah yang tahu how my mind and guts was on war!) Nonetheless, I am forever grateful to have such an amazing team. Couldn’t have done it without each and everyone of you who was involved secara langsung ataupun tidak,” tulisnya.

 

Ini bukan iklan shoppee pee pepee tapi warna tema tahun ni ni niiii nii 🤪🎶 Selamat Hari Raya from Hafez & Nelydia, maaf zahir dan batin 🧡

A post shared by @ nelydiasenrose on

Malah kongsinya lagi, dia cukup merindui momen tersebut sambil turut meminta peminat untuk turut sama berkongsi mengenai kisah perkahwinan.

“So here’s me getting all dolled up by my amazing @syedfaizalsyednoh and my super chill @ckayliow . I made the best decision to have you both! #perfectcombo (Im trying to look calm in the video).

“Missing this moment! Oh btw tu baru first base lipstick ada beberapa layer and campuran warna lipstick lagi after that in achieving the look that i wanted, so nak tahu kena tanya @syedfaizalsyednoh/Just feel like sharing this with you guys.

The day I became a wife ✨ #myotherHafezNel @kayangangallery

A post shared by @ nelydiasenrose on

Mind to share your #nikahstory with me? Hihi #myotherhafeznel #nofilter,” pinta Nely.

Terdahulu, pasangan sama cantik sama padan itu dinikahkan dinikahkan bapa Nelydia, Nik Sen Mat Rifin dan disaksikan Imam Masjid Jamek Kampung Baru, Azizi Abd Hamid dalam satu majlis tertutup diadakan di sebuah hotel di ibu negara.

Nelydia, 24 tahun menerima mas kahwin berjumlah RM10,000 bersama sembilan dulang hantaran berbalas 11 daripada Mohd Hafez, 35.

I shall see you tomorrow on our nikah day? @mhafezhalimi #myotherhafeznel

A post shared by @ nelydiasenrose on

Foto: Instgaram Nelydia Senrose

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber  : MH

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Viwanita

Like Page Kami Juga Di Facebook @Viwanita Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here