Akhirnya Selepas 6 Hari Berpisah! Ini Kata Bella Astillah Ulas Lelaki Ajak Kahwin, Kes Cur4ng & Kepala Aliff Aziz

0
150

Kemunculannya dalam Meletop semalam mendapat reaksi pelbagai.

Peminat bagai menanti serta mahukan jawapan daripada mulut Bella Astillah usai kes percer4ian yang terjadi antaranya sama penyanyi, Aliff Aziz 16 Mei lalu.

Disoal Neelofa andai dapat mengundurkan masa, apa tindakan yang akan dilakukan Bella apabila pertama kali mendapat tahu kecur4ngan Aliff.

 

Smile. It instantly lifts the face, and it just lights up the day 😉

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Masa first time cur4ng dulu pun susah nak cakap sebab benda dah jadi. Nak fikir putar masa pun, hmmm.

“Buat orang di luar sana yang mengalami kes yang sama, pada pandangan Bella, selagi rasa boleh sabar apa salahnya. Biarlah orang nak cakap kita bod0h.

“Orang selalu kata nak pertahankan rumah tangga, mengikut tahap kesabaran masing-masing,” kongsi Bella sambil tersenyum.

Selamat Berbuka Puasa ❤️ . . Glowing je pakai serum dari @zaffy.co 😅 kalau belum cuba dapatkan sempat lagi nak glowing untuk raya nanti boleh guna serum before make up juga😉 . 💄: @jezzamour

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Walau telah putus hubungan sebagai suami isteri, Bella bagaimanapun tetap mempertahankan prinsip tidak mahu memburukkan bekas suami.

Malah, tiap diajukan soalan berapa kali sebenarnya jumlah kecur4ngan yang telah dilakukan Aliff, Bella hanya tersenyum dan ‘no komen.’

Tidak mahu mengimbau kenangan lalu, Bella lebih selesa berbicara soal masa depan.

 

@aydenadrean17 You’re gold baby. Solid gold ✨ Happy Sunday everyone 😃 . . 📸 @dakteropong

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Benda dah lepas jadi kita cerita yang ke depan sahaja.

“Buat masa sekarang saya bahagia dengan adanya mama dan ayah. Ayden yang beri kekuatan. Kalau saya sedih, saya rasa Ayden tak patut tengok,” tambahnya lagi.

Mengakui berita perpisahan telah membuka ruang masyarakat mengkr1tik apa yang berlaku.

 

@aydenadrean17 You’re gold baby. Solid gold ✨ Happy Sunday everyone 😃 . . 📸 @dakteropong

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Sebenarnya apa yang saya tunjuk, itu apa yang saya pilih untuk tunjuk. Apa yang orang luar kata, terpulang.

“Macam saya nak cakap, itu pandangan saya,” ulasnya lagi.

Malah, video dan foto yang disiarkan sewaktu selesai kes di mahk4mah syariah turut menjadi perbualan. Kepala Aliff yang dilihat kemerah-merahan menjadi persoalan.

Alhamdulillah semua di permudahkan tadi. Mungkin sampai sini sahaja jodoh saya dan Aliff. Semoga selepas ini saya dapat menjadi ibu yang baik buat Ayden. Dan terima kasih yang tak putus2 mendoakan saya dan keluarga. Apa yang terjadi adalah takdir Allah s.w.t dan Bella redha. Allah s.w.t knows best✨

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Jawab wanita cekal ini, bekas suami membuat ‘hair transplan’.

Seloroh Lofa dan Nabil, berhenti buat andaian Aliff dipvkul atau diketuk dengan senduk sewaktu berg4duh.

Apa pun, status janda yang digalas kini telah membuka pintu ruang luas untuk lelaki di luar sana.

Kata ibu kepada seorang anak ini, tidak dinafikan setiap hari dia menerima mesej daripada lelaki mengajaknya berkahwin.

Mungkin mereka main-main. Ada yang emel hantar gambar rumah dan kereta dan kata mereka sudah bersedia,” ulasnya mengakhiri perbualan.

VIDEO :

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @ViWanita Press

Sumber 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Viwanita

Like Page Kami Juga Di Facebook Viwanita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here