“Allahu jelas nampak dia rindu tarik tangan nak balik pun tak mahu..” – Bapa saudara

Melihat anak kecil kehilangan ibu bapa adalah sesuatu yang sangat menyedihkan. Lebih-lebih lagi ketika itu mereka masih belum menyedari bahawa pusara yang kerap diziarahi adalah milik ibu bapa tercinta.

Pernah tular sebelum ini

Bersendirian Di Sisi Keranda, Foto Pelukan Terakhir Anak Arwah Suami Isteri Kemalangan Buat Netizen Hiba

 

Kisah pasangan suami isteri yang mavt akibat kemalangan jalan raya beberapa bulan lepas amat menyentuh hati berikutan mningg4lkan seorang anak kecil berusia lebih kurang 2 tahun.

Ziarah pusara ibu ayah

Menerusi satu perkongsian yang dibuat oleh bapa saudara kanak-kanak tersebut, dia telah memuat naik beberapa gambar anak saudaranya yang berusia 2 tahun bermain di sekeliling pusara ayah dan ibunya.

Tak nak balik leka bermain

Menurut Azuan Samsuddin, anak saudaranya yang bernama Muhammad Arfan Ziqri dilihat seolah-olah ingin bercakap dengan ibunya. dia juga kelihatan amat merindui allahyarham ibu bapanya kerana tidak mahu berganjak apabila diajak pulang.

Besar ujian untuk anak sekecil ini

Perkongsian yang dibuat oleh Azuandi Facebook miliknya telah mengundang sebak warganet yang melihat posting tersebut.

Masing-masing telah menyuarakan rasa sedih diatas apa yang berlaku dan mendoakan agar anak kecil itu membesar sebagai insan yang hebat.

 

Semoga membesar menjadi anak yang berbakti

Tak sanggup tengok gambar ni

 

Kredit : Azuan Samsuddin / OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Viwanita

Like Page Kami Juga Di Facebook Viwanita

Be the first to comment on "“Allahu jelas nampak dia rindu tarik tangan nak balik pun tak mahu..” – Bapa saudara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*