Satu Keluarga B1ngung Kenapa Gadis Ini Tidur Hampir 2 Minggu Tak Mahu Bangun. Selepas Disiasat, Ini Sebenarnya Yang Terjadi

Berapa jam paling lama boleh anda tidur? Tidur terlalu sekejap pun tak boleh dan terlalu lama pun tak boleh kerana ia boleh menyebabkan badan anda tidak sihat tetapi gadis ini tidur selama 13 hari.

Mari Baca.. Video berada di bawah.

Video Penuh Berada Di Bawah, Sila ke video bawah jika anda tak mahu membaca

Menurut kajian sains waktu tidur yang diperlukan oleh seorang dewasa hanya antara 9-11 jam sehari.Manakala bagi remaja pula ia berkisar antara 11-13 jam sehari.Itu adalah jumlah waktu yang sihat dan ideal kepada manusia.

Namun apa yang berlaku kepada seorang gadis yang baru berusia 14 tahun ini adalah sesuatu yang luar biasa.Dia telah tertidur selama 13 hari 12 malam tanpa bangun-bangun.

Pada hari ke 13 dia tiba-tiba bangun namun hanya sebentar dan kemudian tertidur semula.Pada saaat dia bangun itu pun tiada apa reaksi daripada gadis yang dipanggil dengan nama Echa ini.Dia hanya hanya kaku tanpa sebarang reaksi atau pergerakan walaupun matanya terbuka seperti biasa.

Pelbagai cara telah diusahakan oleh bapanya untuk memulihkan keadaan Echa namun doktor sendiri masih belum dapat memastikan apakah jenis peny4kit yang dihadapinya.

Doktor juga tidak pasti adakah itu sejenis sindrom yang dikenali sebagai Kleini-Levin yang mana indikasi peny4kit itu hampir serupa.Itu semua masih dalam siasatan pihak hospital.

Secara fizikal tubuh Echa langsung tidak mempunyai sebarang mas4lah malah dia telah melalui CT Scan sebanyak dua kali dan hasilnya adalah normal.

Kini bapanya mahu mencuba pula perubatan secara tradisional dengan ayat-ayat Ruqyah untuk mencari penyelesaian kepada masalah anaknya ini.

Semoga Echa akan pulih seperti sediakala..Aminn.

Admin kalau tidur pun paling lama 4 jam je .. tidur lama lama pening kepala .. 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @ViWanita Press

Sumber : duniaharian via VIRALKAMI.COM

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Viwanita

Like Page Kami Juga Di Facebook Viwanita

Be the first to comment on "Satu Keluarga B1ngung Kenapa Gadis Ini Tidur Hampir 2 Minggu Tak Mahu Bangun. Selepas Disiasat, Ini Sebenarnya Yang Terjadi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*